HomeHome
Live-work
Blogs
Een kijkje in de keuken bij Eej Magazine

Eej! Magazine

Viorella, uitgever Eej Magazine en hond Teddy

Een kijkje in de keuken bij Eej! Magazine

19 oktober 2020 - Geschreven door: Anne-Floor

Eej! Magazine: een magazine van de Zeeuw, voor de niet stereotype Zeeuw. Maak kennis met Viorella, oprichter van Eej! Magazine. Ze vertelt je alles over de eerste editie en hoe zij haar liefde voor de provincie in een magazine heeft verwerkt. Bekijk de video!

Eej Magazine, voor de niet stereotype Zeeuw!

Maak kennis met Viorella; creatieve duizendpoot, fotograve en uitgever van Eej Magazine. Dat in 2017 zelfs genomineerd werd voor de Mercurs in de categorie 'Artdirection van het Jaar'. Dat ging niet zonder slag of stoot. Voor ze de eerste editie van "eej! magazine" uit kon brengen kreeg ze meerdere malen te horen: "wie er nu in deze digitale tijd nog een magazine begint".

6 jaar geleden ontstond het idee voor Eej Magazine. Viorella: "Ik wilde als geboren en getogen Zeeuw iets op de markt brengen wat er nog niet is, maar wel mij vertegenwoordigde als Zeeuw. Ik ben wel Zeeuws, maar ik hou niet van mosselen, ga eigenlijk nooit naar het strand en van bolussen word ik misselijk. Dus ik ben een Zeeuw, maar geen typische Zeeuw en zo zijn er nog veel meer mensen hier in de provincie. Er was niet iets wat ons vertegenwoordigd. In Eej laten we dit soort mensen zien: bakkers die niet alleen maar bolussen maken, schilders die niet alleen de zee schilderen. Zo is Eej ontstaan."

Fun Fact: Teddy, de hond van Viorella, is het gezicht van eej! magazine en als je goed kijkt kom je haar in elke editie van Eej tegen.

Om deze video af te kunnen spelen dien je de marketingcookies te accepteren, wijzig hier je cookie instellingen
Meer weten of een exemplaar bestellen kan via de website van Eej Magazine!

Meer blogs lezen?

Van opgroeien in Zeeland tot verhuizen vanuit de Randstad en leuke activiteiten die je als inwoner dagelijks kunt doen. Wil jij persoonlijke verhalen lezen over het leven in Zeeland? Op onze blogpagina vind je al deze verhalen en meer!