Goes maakt het naar je zin

De gemeente Goes is letterlijk en figuurlijk het knooppunt van Zuid-Beveland. Alles in Goes draait rond de centrale ligging in Zeeland. Met name de stad Goes is daardoor uitgegroeid tot een natuurlijk handelscentrum. Goese ondernemers proberen het de klanten nog naar de zin te maken. Mensen uit het hele land komen daarvoor naar Goes. Dat is een sterke troef en een onderscheidend element. Maar Goes is ook gemoedelijk, gewoon, met een goede dosis gezond verstand. In Goes kennen we elkaar. 

Handelsgeest en bereikbaarheid typeren dynamisch Goes

Goes is met haar gevarieerde en stabiele economie het economisch knooppunt van Zeeland en dé plek waar bedrijven uitvalsbasis hebben tot groot afzetgebied en goed bereikbaar zijn. Connectie met Randstad, West-Brabant en Vlaanderen

De gemeente Goes, gelegen in Zuid-Beveland. De centrale ligging maakt de stad Goes een geliefde vestigingsplaats. Met directe ligging aan de A58 haak je aan op snelwegen richting Randstad, West-Brabant en Antwerpen. Daarnaast is het Zeeuwse achterland bereikbaar en is Gent in een uur te bereiken. Goes heeft een fantastisch woonklimaat en veel kwalitatief hoogwaardige voorzieningen. Neem het ongekend grote winkelaanbod. In verhouding tot het aantal inwoners heeft de gemeente Goes niet alleen de meeste winkels, maar ook de meeste banen van alle Zeeuwse gemeenten.

Afstand met de auto
Stadshaven Goes
80.3kilometer
Passantenhaven Breda
Marinus Schroevers, directeur ZLM Verzekeringen

ZLM, gevestigd in Goes, is uitgeroepen tot beste werkgever onder verzekeraars in 2018. Echter is ZLM vooral bekend van hun eerste plaats in het klanttevredenheidsonderzoek, zegt Marinus Schroevers, algemeen directeur bij ZLM Verzekeringen.

Goes is de ideale plek voor dit bedrijf. Je bent zo vanuit België in Goes, maar ook zo in Brabant of in Den Haag.

Bij de locatie in Goes werken veel Zeeuwen, maar ook veel Brabanders. Marinus verklaart dit aan het feit dat de afstand in vergelijking met bijvoorbeeld Den Bosch langer is, maar de reistijd is door filevrij Zeeland, vele malen korter!

Zeeland is ideaal om in je vrije tijd of na je werk te vertoeven. Je kunt heerlijk over dijken fietsen of op het strand lopen in de frisse lucht. Ook kun je lekker naar het theater of op een terrasje in de zon zitten.

Meer over Goes
Om deze video af te kunnen spelen dien je de marketingcookies te accepteren,wijzig hier je cookie instellingen
Wist je dat...

Meer dan 60% van de boten die hier aanmeren Belgisch zijn!

51°30'19.9"N
3°53'22.1"E
Antwerpen
Gent
68.5km
70.7km
Het Goese Sas met boten
Wist je dat...

Er veel werk is rondom het water, zoals in de recreatie maar ook in de akkerbouw

51°32'18.8"N
3°55'30.4"E
Breda
Rotterdam
87.1km
88.5km
Jachthaven Goes
Wist je dat...

Wonen aan het water kan aan de kaden langs de stadshaven, in Wilhelminadorp en in woonwijk het Goese Meer.

51°31'10.4"N
3°54'39.5"E
Antwerpen
Den Haag
62.9km
126km
Nieuwbouw kade in Goes

20

Schepen tot een lengte van 20 meter kunnen in de haven van Goes aanmeren

5

Het kanaal van de haven in Goes naar de Oosterschelde is 5 km

5

Er zijn een aantal 5 sterren duikspots in de Gemeente Goes
01
03