The Summer of 2019

Bekijk op kaart
Vlag Zeeland
Geslaagd
studenten in zee

Net gestart met studeren? Of bijna klaar?

Wat je ook aan het doen bent op dit moment, voor iedereen is er één ding hetzelfde… De zomer komt eraan. Nu is het tijd om te ontspannen. De zomer zit bomvol evenementen in Zeeland en is er voor jou én je vrienden. Dit is immers The Summer of 2019!

Bijzijn is meemaken!

Bestel nu je kaartje(s)

Summerfestival Timmerfabriek Vlissingen

WrX Flyer

Roetsjbaan

Zaterdag 15 juni

WrX Job Experience

Op zoek naar een leuke (zomer)job of nieuwsgierig naar een stageplek? Op zaterdag 15 juni organiseert Zeeland Business 'WrX Job Experience' in de Machinefabriek, Vlissingen. Verschillende Zeeuwse bedrijven presenteren zich aan jou door middel van interactieve stands, demonstraties en diverse activiteiten. Ervaar zelf ter plaatse of een job jou op het lijf geschreven is, leer sollicitatie-skills of hoe je een uniek CV kan opstellen. Je beleeft het allemaal tijdens WrX Job Experience, entree is helemaal gratis!

 

Summerfestival

Aansluitend aan WrX Job Experience wordt jouw ultieme eindexamenfeest georganiseerd, het Summerfestival! De Machinefabriek wordt in no-time omgebouwd tot een urban feestje waar jij héél snel je examens bent vergeten en feestend de zomer in gaat. Ben jij student of eindexamenscholier? Bestel dan nú jouw kaartje voor het Summerfestival voor maar €5,- (excl. administratiekosten)! Klik snel op deze link, want op = op!

De afstand van Wrx Job Experience tot het Summerfestival?
WrX Job Experience
0kilometer
Summerfestival

Vrijdag 14 juni

WrX Bedrijventour

Zeeland Business organiseert overdag op vrijdag 14 juni 'WrX Bedrijventour'. Verschillende bedrijven openen deze dag hun deuren speciaal voor jou. Aan de hand van een samengestelde route krijg je bij verschillende bedrijven een rondleiding en de kans om jouw vragen aan hen te stellen. WrX Bedrijventour is helemaal gratis, dus meld je snel aan! 

 

Roetsjbaan 2019

In het Scheldetheater Terneuzen organiseert Rootzz in samenwerking met Jong Management 's avonds het unieke job-evenement 'Roetsjbaan 2019'. Het thema dit jaar is 'Mindf*ck van Zeeuws-Vlaanderen'. Door middel van een matchingsapp word je gekoppeld aan een werkgever die op zoek is naar kandidaten met jouw profiel. Gegarandeerd dus kans om misschien wel jouw toekomstige werkgever te spreken. Meld je nu gratis aan voor Roetsjbaan en zorg dat je deze kans niet mist!