Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Fietsen op de kade in Goes
Boerderij
Netwerken op het strand
Wil jij op de hoogte gehouden worden van al het nieuws over wonen, werken, studeren en recreëren in Zeeland? Schrijf je dan via onderstaand formulier in voor de e-mail nieuwsbrief van Zeeland Land in Zee. De persoonsgegevens die je in onderstaand formulier verstrekt zullen enkel en alleen door de Provincie Zeeland verwerkt worden ten behoeve van het versturen van de mailingen.
Voor vragen kun je contact opnemen door een mail te sturen naar zeelandlandinzee@zeeland.nl
Door onderstaande checkbox aan te klikken schrijf je je in voor onze gepersonaliseerde nieuwsbrief. Wij gebruiken hiervoor jouw e-mailadres en de door jou ingevulde velden in het aanmeldformulier om op basis hiervan een gepersonaliseerde nieuwsbrief te maken die zo passend mogelijk is op jouw situatie. Je kunt op elk gewenst moment je weer afmelden voor de nieuwsbrief door onderin een mail op de uitschrijflink te klikken of door een e-mail te sturen aan: zeelandlandinzee@zeeland.nl.
Mogen wij jouw persoonsgegevens en de door jou ingevulde velden in dit aanmeldformulier gebruiken voor het platform Zeeland Land in Zee (www.zeelandlandinzee.nl)? Wij kunnen jou dan bij bezoek aan onze website op een aantrekkelijke en innovatieve manier informatie aanbieden op maat op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en situatie over de regio Zeeland. Je kunt op elk gewenst moment jouw toestemming weer intrekken via: zeelandlandinzee@zeeland.nl.
Ja, bij deze verleen ik toestemming aan de Provincie Zeeland om de door mij ingevulde velden en persoonsgegevens in dit aanmeldformulier te gebruiken, om zo de website Zeeland Land In Zee aan te passen op mijn persoonlijke situatie.
Verzend