The Summer of 2019

Bekijk op kaart
City of Dance
Jongeren aan het kitesurfen
Bevrijdingsfestival Vlissingen

De examens zitten er op!

Tijd voor zon, zee, strand én natuurlijk feest! Om deze zomer onvergetelijk af te sluiten hebben wij speciaal voor jou 10 Zeeuwse hoogtepunten op een rijtje gezet. De tofste feesten en gezelligste plekken waar jij en je vrienden deze zomer nog de mooiste herinneringen kunnen maken. Want jij hebt deze zomer verdiend!

Jouw top 10!

1. Dancetour Goes

Van dance tot urban, zondag 28 juli komt Dancetour weer naar de grote markt in Goes! De leukste artiesten vinden speciaal hun weg naar Zeeland voor jou en je vrienden om jullie een avond te bezorgen die je niet snel vergeet ... Entree is gratis, dus noteer Dancetour snel in je agenda.

 

2. WeitjeRock

Stel, je wil met je vriendengroep naar een leuk feest. Maar die ene vriend luistert graag naar rock en die andere vriendin liever niet. Dan is WeitjeRock hét festival voor jouw vriendengroep! Van Supergaande tot de Heideroosjes, er is voor ieder wat wils 27 juli in IJzendijke.

 

3. Culikaravaan

Muziek, straatartiesten en natuurlijk héél veel lekker eten. Foodtruck festival Culikaravaan brengt van 7 tot 10 augustus de meest bijzondere, exotische maar vooral lekkere gerechten naar Middelburg. Houden jij en je vrienden van goed eten? Dan is Culikaravaan de plek voor jullie.

 

4. Adventure sports op Moio Beach

Altijd al willen uitvechten wie nou toch de sportiefste van je vriendengroep is? Dat komt mooi uit, op Moio Beach kan je verschillende adventure sports beoefenen met zijn allen! Van klootschieten tot beach bumball, ga de strijd aan met elkaar in Cadzand op Moio Beach.

 

5. Stappen in Renesse

Vanaf juni t/m augustus staat onze Zeeuwse badplaats Renesse in het teken van feest! Jongeren uit heel het land komen dan naar jongerencamping Duin en Strand om een onvergetelijke vakantie te beleven. Overdag hangen op het strand en 's avonds met zijn allen op stap naar één van de vele feestcafés. Renesse is een echte aanrader om van de zomer op stap te gaan!

 

6. Festival de Ballade

Wat in 2017 begon als een klein reünieconcert, is uitgegroeid tot een driedaags festival waar ruim 8.000 bezoekers helemaal uit hun dak gaan. 5, 6 en 7 juli staat Hoek in het teken van festival de Ballade! De line-up is al veelbelovend met o.a. Lil' Kleine en de Edwin Evers Band.

 

7. Word lid van de Zeeuwse Connectie

Waar je ook naartoe gaat na de zomervakantie, Zeeland blijft altijd. Niet alleen voor de tofste feesten om oude herinneringen op te halen met je vrienden, maar ook voor de leukste en meest leerzame vacatures. Word lid van de Zeeuwse Connectie, het grootste netwerk van Zeeland en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en buiten jouw provincie!

 

8. Terrasje pakken in Goes

Je kan overdag natuurlijk ook lekker een terrasje pakken met zijn allen in Goes! Waar je niet alleen lekker wat kan gaan drinken op de grote markt, maar ook goed kan shoppen in de vele winkels die er te vinden zijn.

 

9. Visserijfeesten Breskens

Ontstaan in 1953, tot op heden nog steeds een begrip in Zeeland. De visserijfeesten in Breskens van 2 tot 4 augustus. Overdag struinen over de kermis en 's avonds de dag afsluiten tijdens het volksbal. Met dit jaar o.a. Snollebollekes!

 

10. PeeRock

27 juli staat Colijnsplaat op z'n kop tijdens PeeRock! Goede muziek, lekker eten en een relaxte sfeer staan hier centraal. Van lokale bandjes tot een coverband die de klassiekers uit de speakers knalt, bij PeeRock weet je dat jij en je vrienden een geweldige dag gaan hebben.