2019: Twee succesvolle campagnes

Zeeland is een prachtige regio om te wonen en werken! Dat vinden we bij Zeeland Land in Zee ook. Daarom hebben we als doel zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met Zeeland als regio om te wonen én werken. Om alvast een voorproefje te geven van hoe het leven in Zeeland eruit zou zien voor potentiële vestigers lanceerden we afgelopen zomer de winactie ‘Jouw Leven in Zeeland’.

Opzet van de campagne

Door persoonlijke interesses op te geven kon er een gepersonaliseerde video aangevraagd worden. Op deze manier werd er een beeld gevormd van het toekomstige leven in Zeeland én maakten deelnemers kans op een Zeeuws wenweekend.

De winnaars mogen onder andere overnachten in een Zeeuws hotel, een bezoek brengen aan een Zeeuws museum en worden, indien gewenst, gekoppeld aan iemand uit hun beroepssector. Dit alles om te ervaren wat Zeeland hen voor moois op het gebied van leven en werken te bieden heeft.

Winnares Rozemarijn koos ervoor om een dag mee te lopen met logopedist Michelle.  Rozemarijn: ‘Meelopen met de logopedist heb ik als heel leuk ervaren, ik voelde mij erg welkom. Ik heb verschillende cliënten voorbij zien komen en dat was erg leuk.’

Bekijk hier het interview met Rozemarijn en Michelle over de koppeling aan de beroepssector.


De winnaars van campagneperiode één zijn: Rozemarijn Kuiper, Toine Loomans, Maaike Stadhouders. De winnaars van campagneperiode twee zijn: Dennis Haverkamp, Jenny Kole, Christa Versteege. Gefeliciteerd!

 

 

Campagneperiode 1
In totaal zijn er 1000 persoonlijke video’s gemaakt tijdens de campagne lopend in juni en juli. Op Social Media bereikten we ruim 460.000 mensen. Concert at Sea was een ideaal startmoment voor de campagne, omdat dit Zeeuwse evenement ruim 80% aan bezoekers van buiten Zeeland trekt.

Campagneperiode 2
Tijdens campagneperiode twee zijn er ruim 850 persoonlijke video’s gemaakt. De start van deze campagne was tijdens de evenementen Kustmarathon en DAM-X.  Beide evenementen trekken ook veel bezoekers van buiten Zeeland. Ruim 454.000 mensen hebben de campagne gezien op Social Media.

1850

Gemaakte video's

914.000

Bereikte personen
Twee succesvolle campagnes in 2019 voor Zeeland Land in Zee. Daar zijn wij blij mee, want wij weten het hier in Zeeland natuurlijk allang, Zeeland is een prachtige regio om te leven én werken. 

Hebben we je interesse gewekt en wil je meer weten over leven en werken in Zeeland?