Je vindt het in Zeeland!

De zorg- en welzijn sector is een van de belangrijkste sectoren op de Zeeuwse arbeidsmarkt. In Zeeland zijn zorgverleners en andere zorgorganisaties continu bezig met de toekomst van de zorg en welzijn sector.
 
In een serie van acht video's laten we elke week het leven van een zorgprofessional in Zeeland zien. Als zorgprofessional maak je dagen mee die je niet snel zult vergeten. Als je na je werk dan kunt ontspannen door in de duinen te gaan hardlopen of een duik in de zee te nemen, maakt die spanning al snel plaats voor ontspanning. Dat is het voordeel aan wonen en werken in Zeeland. Je vindt hier rust wanneer je dat wilt, maar ook de drukte en gezelligheid. Een gebied met veel mogelijkheden en kansen. Zowel professioneel als in je vrije tijd vind je hier alles wat je maar zoekt!

Zeeuwse Dokters

Hoe ziet de zorg in Zeeland er uit als huisarts of tandarts? De aflevering van deze week, bekijk je hieronder!
Om deze video af te kunnen spelen dien je de marketingcookies te accepteren, wijzig hier je cookie instellingen

Alle afleveringen van Zeeuwse Dokters bekijk je via onze YouTube Playlist!

Zeeland zoekt jou!

In Zeeland ben je van toegevoegde waarde en kan je jouw ideeën voor een betere zorg meteen in de praktijk brengen. Wil jij deze kans pakken? In Zeeland worden er veel zorgprofessionals gezocht. Denk aan medisch specialisten ouderenzorg,  huisartsen en tandartsen. Bij Zeeland zoekt jou laten ze je graag kennis maken met onze prachtige provincie door middel van een speciaal verwenweekend. Zo kan je op een laagdrempelige manier wennen aan Zeeland en zelf ervaren hoe het is om te leven in deze mooie kustprovincie! 
Meer over Zeeuwse Dokters?

Vraag kosteloos het magazine aan!

Verschillende zorg partijen uit Zeeland hebben samen met de Provincie Zeeland een magazine ontwikkeld: "Zeeland in de Praktijk". Dit is een magazine boordevol artikelen over Zeeland en verschillende verhalen van zorg professionals en initiatieven in Zeeland! Benieuwd? 

Direct aanvragen!

116

Pagina's vol verhalen over de zorg en Zeeland

+20

Interessante artikelen 
Magazine Zeeland in de Praktijk