Huisartsenzorg Zeeland

Meer over zorg en welzijn
Behandelend huisarts Tanneke
Huisarts in Middelburg
Huisbezoek door de huisarts

Huisartsenzorg Zeeland

Als huisarts in Zeeland kun je bouwen aan zorg voor de toekomst in Zeeland. Denk mee over de uitdagingen in de zorg. Zeeland biedt ruimte voor pioniers!

Persoonlijke aanpak

In Zeeland zijn de patiënten geen anoniem individu. Je kunt de mensen echt leren kennen. Het is mogelijk om iemand van jong tot oud te kunnen behandelen. Hierdoor is het ook makkelijker om het gehele zorg plaatje te kennen van de individuen die je langs ziet komen.

Huisartsen gezocht!

Je vak in de volle breedte kunnen uitoefenen? In Zeeland zijn we op zoek naar huisartsen die dit wel zien zitten! De vele zorguitdagingen zorgen ervoor dat je je volledig in kan zetten op het verbeteren van de zorg. Als je wil pionieren in je vakgebied heb je in Zeeland de kans om dit te doen!

Wil je meer weten over het werken als huisarts in Zeeland? De Zeeuwse Huisartsen Cooperatie en Nucleuszorg zijn twee organisaties van, voor en door de Zeeuwse huisartsen. Bekijk snel wat jij als huisarts kunt betekenen voor Zeeland. 

Graag komen we met jou in contact:
Cora Verhage, c.verhage@zhco.nl, 06-12560644
Marian van der Hooft, m.vanderhooft@zhco.nl, 06-23015406

Ondersteuning in de huisartsenpraktijk

Vacatures huisartsen in Zeeland

In de huisartsenpraktijk word je ondersteunds door een team van professionals; denk aan praktijkondersteuners, assistenten, praktijkmanagers, vs/PA en POH-ers, etc.. Samen zorg je voor huisartsenzorg dichtbij de patiënt. Niet al deze professionasl hoeven bij de praktijk in dienst te zijn; praktijkbeheer kan ook worden gefaciliteerd door beide Zeeuwse coöperaties van huisartsen. 

Zeeland is nu mijn plek

Van de Randstad naar de Provincie Zeeland

Karin Hamelink is van de randstad naar Zeeland verhuist om mede-eigenaar te worden van een dorpspraktijk in Wemeldinge. De verhuizing naar Zeeland geeft haar een gevoel van vrijheid. Zeeland vinden ze hartstikke mooi en ze zouden niet meer terug willen naar de Randstad. Zeeland is hun plek geworden.

 

2019

Het jaar om je te laten verrassen in Zeeland; wonen en werken naar jouw wensen!

100

In 5 jaar tijd zijn er 100 nieuwe huisartsen nodig in Zeeland
Nieuwe huisartsenpraktijk
Opgeleid in Zeeland

In Zeeland opgeleid worden geeft andere uitdagingen dan in de randstad

51°28'14.2"N
3°49'03.1"E
Nucleuszorg
ZHCO
1 regio
3 regio's
Huisarts in opleiding
Partner Programma

Het Partner Programma is opgezet om een baan voor uw partner te vinden.

51°18'33.3"N
3°51'28.7"E
ZHCO
Nucleuszorg
Heinkenszand
Terneuzen
Huisarts met gezin in het partner programma
Vakantiedokter in Zeeland

In de zomer van 2019 heeft Zeeland vakantiedokters.

51°33'55.2"N
3°29'44.7"E
Nederlandse touristen
Vakantiedokters
1.238.000
9
Vakantiedokter op het strand met het gezin

2

In Zeeland wordt er geweft met dubbele garantie. Zo ben je zeker van 3 jaar opleidingsplaats in Zeeland en heb je gegarandeerd werk.

2

De overstap maken naar Zeeland kan lastig zijn als je te maken hebt met een partner. Het Partner Programma is juist opgezet om de overstap zo makkelijk mogelijk te maken door je partner te helpen aan een baan in Zeeland als jij die al gevonden hebt.

9

Er zijn 9 vakantiedokters aangesteld op Walcheren. Deze huisartsen kunnen zorg dragen voor de vele toeristen die in de zomer in Zeeland te vinden zijn.
01
03

Vakantiedokter

In de zomer van 2019 heeft de Zeeuwse huisartsenzorg er 9 waarnemend huisartsen bij. Deze huisartsen komen naar Zeeland om er werk en vakantie te combineren. Bovendien leren ze zo ook de provincie kennen! De zogenoemde vakantiedokters krijgen een woning waar ze met hun gezin in kunnen trekken. Terwijl de toeristen die op Walcheren terecht kunnen bij de huisart, kan de huisarts ook volop genieten van het mooie Zeeland!